خوردن ماهی ریسک ابتلا به آسم را تا 70 درصد کاهش می دهد

نتایج مطالعات نشان می دهد مصرف روغن ماهی که سرشار از اسیدهای چرب اُمگا3 است می تواند ریسک ابتلا به آسم را تا 70 درصد کاهش دهد.

خوردن ماهی ریسک ابتلا به آسم را تا 70 درصد کاهش می دهد

به گزارش خبرنگار مهر، روغن ماهی سرشار از اسیدهای چرب پلی اشباع نشده و حاوی اسیدهای چرب اُمگا 3 و 6 است که نقش مهمی در رشد و عملکرد عادی مغز و سیستم عصبی مرکزی دارد.

آندراس لوپاتا، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه جیمز کوک استرالیا، در این باره می گوید: بعضی انواع اسیدهای چرب پلی اشباع نشده از روغن های دریایی با کاهش قابل توجه ریسک ابتلاء به آسم یا علائم شبه آسم تا 62 درصد مرتبط هستند، درحالی که مصرف زیاد این اسیدهای حاصل از روغن های گیاهی با افزایش ریسک ابتلاء به آسم تا 67 درصد مرتبط است.

حدود 334 میلیون نفر در دنیا مبتلا به بیماری آسم هستند و سالانه حدود 250 هزار نفر به دلیل این بیماری می میرند.

لوپاتا در ادامه می افزاید: حتی با وجود احتمال وجود آلاینده های نظیر جیوه در بعضی از ماهی ها، فواید ماهی و غذاهای دریایی به مراتب ارزشمندتر از ریسک های احتمالی آن است.

در این مطالعه، تیم تحقیق 642 نفر را که در کارخانه فرآوری ماهی در روستایی در آفریقای جنوبی کار می کردند آنالیز کردند.

منبع: همشهری آنلاین

به "خوردن ماهی ریسک ابتلا به آسم را تا 70 درصد کاهش می دهد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خوردن ماهی ریسک ابتلا به آسم را تا 70 درصد کاهش می دهد"

نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید